Fyldte påskeæg med appelsin 12
Denne opskrift på de skønneste fyldte påskeæg med marcipan og appelsinskal er nemme at lave, og har en frisk og forårsagtig smag af appelsin. Du kan nemt erstatte appelsinskallen med citronskal i stedet for - ligesom du kan variere mellem mørk, lys og hvid chokolade til overtræk. Opskriften giver dig 12 skønne påskeæg, som henleder smagsløgene til sommer og sol. Lad fantasien få frit løb og pynt dem med dit favorit kagepynt eller -krymmel.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 0,50 Appelsin - revet skal heraf
-
Pynt
- Sukker eller Krymmel
-
Udstyr
Sådan gør du
- Ælt marcipan med appelsinskal.
- Del marcipanen i 12 lige store stykker, og tril til små æg mellem håndfladerne eller i æggeruller.
- Overtræk med tempereret chokolade, og dekorér med krymmel og pynt efter smag.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Smagen kan varieres ved at bruge citronskal i stedet for appelsinskal, og ved at variere mellem mørk og hvid chokolade til overtræk.