Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Fyldte påskeæg med appelsin 12

Denne opskrift på de skønneste fyldte påskeæg med marcipan og appelsinskal er nemme at lave, og har en frisk og forårsagtig smag af appelsin. Du kan nemt erstatte appelsinskallen med citronskal i stedet for - ligesom du kan variere mellem mørk, lys og hvid chokolade til overtræk. Opskriften giver dig 12 skønne påskeæg, som henleder smagsløgene til sommer og sol. Lad fantasien få frit løb og pynt dem med dit favorit kagepynt eller -krymmel.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Ælt marcipan med appelsinskal.
  2. Del marcipanen i 12 lige store stykker, og tril til små æg mellem håndfladerne eller i æggeruller.
  3. Overtræk med tempereret chokolade, og dekorér med krymmel og pynt efter smag.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

Smagen kan varieres ved at bruge citronskal i stedet for appelsinskal, og ved at variere mellem mørk og hvid chokolade til overtræk.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften