Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Fersken galette 6

Skal du imponere dine gæster med en dessert, der både er smuk og smager himmelsk? Så prøv denne opskrift på lækker fersken galette. De fine små kager er bagt med glutenfrie marcipanbunde, toppet med kransekagemasse og flotte ferskenbåde på toppen, der giver kagen et professionelt udtryk. Den perfekte dessert til mennesker, du holder af.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Bland mel, marcipan og sukker. Smuldr smørret i dejen, og saml den med æggeblomme med hænderne.
  2. Læg dejen på køl i 30 min.
  3. Rul derefter dejen ud i ca. 5 mm tykkelse, og udstik i 6-8 cirkler på 8-10 cm i diameter.
  4. Læg dem på en bageplade, og fordel kransekagemassen oven på med ½ cm afstand fra kanten. Glat med bagsiden af en fugtig ske.
  5. Skær fersknerne i smalle både, og læg dem oven på kransekagemassen.
  6. Pensl kanten med æggehvide, og bag tærterne nederst i ovnen ved 200°C traditionel ovn/undervarme i ca. 20 min. til bunden er gylden og sprød.
  7. Afkøl og servér evt. med vaniljeis eller flødeskum.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften