Frugttærte med friske bær 6
Her får du en lækker opskrift på en sommerlig frugttærte, der består af en mørdejsbund fyldt med vores ODENSE Kransekagemasse, og toppet med kagecreme og friske bær.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
- 1 pk Mørdej (ca. 300 g)
- 200 g Kagecreme
- Friske Bær f.eks. brombær, blåbær og hindbær
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Rul mørdejen ud, læg den i en smurt tærteform, og forbag i 7 minutter ved 220° C.
- Sprøjt kransekagemassen ud som dråber ovenpå mørdejen.
- Bag tærten færdig 8-9 minutter ved 220°C.
- Lav kagecreme efter emballagens anvisning.
- Afkøl kagen, og fyld derefter med kagecreme, og pynt med frisk frugt.
Tip
Find flere tærte opskrifter her.