Hindbær pæretærte 12
Nedenfor finder du opskriften på en fantastisk lækker og utroligt nem tærte med hindbærmarmelade og pære. Den tager kun 15 minutter at forberede. Så hvis du ønsker en enkel, men lækker dessert, er denne opskrift perfekt til dig.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 personer
- 150 g Hvedemel
- 0,50 dl Sukker
- 100 g Smør
- 1 Æggeblomme
- 125 g Hindbærmarmelade
- 2 Pærer
- 2 Æg
- 50 g Mandelflager
-
Tilbehør
- Creme Fraiche eller flødeskum
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bland mel og sukker og smuldr smørret i. Saml dejen med æggeblomme og læg den i køleskabet i 30 minutter. Rul dejen ud og læg den i en tærteform. Smør bunden med hindbærmarmelade.
-
Skræl pærerne, skær dem i smalle både og fordel dem i tærteformen. Pisk æg og kransekagemasse sammen og hæld det over pærerne. Drys med mandelflager og bag tærten i 30 minutter ved 200°C nederst i ovnen.
-
Servér kold med flødeskum eller creme fraiche.
Tip
Find flere kageopskrifter lige her.