Glutenfri rabarbertrifli 4
Her har du en supernem opskrift på en lækker glutenfri rabarbertrifli med marcipangranola. Og hvem elsker ikke en god trifli? På bare 45 minutter og med kun 9 ingredienser har du den skønneste glutenfri dessert, der med garanti vil falde i god jord.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
-
Rabarberkompot
- 600 g Rabarber
- 200 g Sukker
- 1 Citron (saften)
-
Marcipangranola
- 100 g Havregryn (glutenfri)
- 25 g Kokosmel
- 2 spsk Honning
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Rabarberkompot: Skær rabarber i små stykker, og bland sammen med sukker og citronsaft. Lad rarbarbermassen simre ved lav varme i ca. 20 minutter til en lind kompot.
-
Marcipangranola: Bland havregryn, kokos, hakkede mandler, revet marcipan og honning sammen. Fordel massen på en bradepande, og bag ved 160 °C i ca. 15-20 minutter, til det er gyldent og sprødt.
-
Server i små glas, hvor der skiftevis lægges et lag af rabarberkompot og granola. Pynt med chokoladespåner.
Tip
Hvis du også ønsker din rabarbertrifli laktosefri, kan du udelade at pynte med ODENSE Chokoladespåner.
Desserten kan serveres med flødeskum; vær dog opmærksom på at fløde også indeholder laktose.
Find flere dessertopskrifter lige her.
Find flere glutenfri opskrifter lige her.