Hvid chokoladeis med blåbær 8
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 personer
- 6 stk. Pasteuriserede æggeblommer
- 100 g Sukker
- 0,50 stk. Vaniljestang
- 4 dl Sødmælk
- 4 dl Piskefløde
- 150 g friske Blåbær
-
Pynt
- 50 g Blåbær
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn luftigt. Pisk mælk samt fløde i æggemassen.
-
Varm blandingen op under omrøring til den er let cremet - den må endelig ikke koge.
-
Hak chokoladen og smelt den i den varme creme. Si cremen og sæt den til afkøling.
-
Vend blåbærrene i den kolde iscreme og held den i en form.
-
Sæt isen i fryseren i et par timer til den er fast. Skær isen i terninger og anret med blåbær.