Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Nougatstænger med vaniljeis 8

Lav dine helt egne nougatstænger, der passer perfekt som et ekstra knasende tilbehør til din vaniljeis. Disse hjemmelavede godter er skabt til at forstærke smagsoplevelsen og tilføje en ekstra dimension til din yndlingsdessert. Med deres delikate konsistens og rige smag er de sikre på at blive en favorit.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. En pakke nougat tages fra køleskabet og deles i 4 stænger på langs, som igen deles i 2 stænger, således du har 8 stænger.
  2. En teskefuld smeltet mørk overtræk fordeles i et tyndt lag på langs af et stykke 15 x 5 cm fryseposeplast.
  3. En nougatstang lægges midt på overtrækschokoladen, og de 2 lange sider foldes sammen og fastholdes, til chokoladestykket selv holder formen. Nougatstængerne bør størkne 1 time et afkølet sted, hvorefter plastikken forsigtigt fjernes.
  4. Dekorer en god vaniljeis med nougatstængerne, som vist på billedet, ved at dele dem i 2. Pynt evt. efter med lidt friske bær.

Tip

Du kan finde mange flere opskrifter på isdesserter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften