Sværhedsgrad
Arbejdstid
2 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Hindbær-marcipan semifreddos med tynde lag ruby chokolade 8

Her har du en opskrift på den lækreste hindbær-marcipan semifreddo lagt sammen med tynde lag ruby chokolade. En flot og lækker dessert for hele familien.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Mål længden og bredden på den form, du vil benytte. Tegn længden og 3 gange bredden på et stykke bagepapir. Smelt chokoladen over vandbad, og smør den ud i et tyndt lag på bagepapiret. Når chokoladen er næsten stiv, deles den i tre dele, som har samme længde og bredde som formen.
  2. Marcipanis: Pisk æg, sukker og revet marcipan til en luftig og cremet æggesnaps. Pisk derefter fløden til flødeskum, og vend det i marcipancremen.
  3. Hindbæris: Pisk hindbær, æg, æggeblommer og sukker til en luftig creme. Hvis bærrene ikke er helt findelte, så giv dem 1 min. med stavblenderen. Pisk derefter fløden til flødeskum, og vend i hindbærcremen.
  4. Læg marcipanis, ruby chokolade og hindbæris lagvis i formen, og sæt den i fryseren. Skær isen i skiver, og pynt med frysetørrede hindbær, skovbærknas og jordbærsauce.

Tip

Frosne hindbær kan bruges uden for sæson. Vær opmærksom på om de skal have et opkog. 

Hvis du ikke har en aflang gummiform på ca. 1½ liter, så beklæd en sandkageform med plastfilm.

Se flere opskrifter på is eller dessertopskrifter.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften