Hindbær-marcipan semifreddos med tynde lag ruby chokolade 8
Her har du en opskrift på den lækreste hindbær-marcipan semifreddo lagt sammen med tynde lag ruby chokolade. En flot og lækker dessert for hele familien.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 personer
-
Marcipanis
- 3 stk. Æg
- 100 g Sukker
- 2,50 dl Piskefløde
-
Hindbæris
- 150 g Hindbær
- 1 stk. Æg
- 2 stk. Æggeblommer
- 125 g Sukker
- 2,50 dl Piskefløde
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Mål længden og bredden på den form, du vil benytte. Tegn længden og 3 gange bredden på et stykke bagepapir. Smelt chokoladen over vandbad, og smør den ud i et tyndt lag på bagepapiret. Når chokoladen er næsten stiv, deles den i tre dele, som har samme længde og bredde som formen.
- Marcipanis: Pisk æg, sukker og revet marcipan til en luftig og cremet æggesnaps. Pisk derefter fløden til flødeskum, og vend det i marcipancremen.
- Hindbæris: Pisk hindbær, æg, æggeblommer og sukker til en luftig creme. Hvis bærrene ikke er helt findelte, så giv dem 1 min. med stavblenderen. Pisk derefter fløden til flødeskum, og vend i hindbærcremen.
- Læg marcipanis, ruby chokolade og hindbæris lagvis i formen, og sæt den i fryseren. Skær isen i skiver, og pynt med frysetørrede hindbær, skovbærknas og jordbærsauce.
Tip
Hvis du ikke har en aflang gummiform på ca. 1½ liter, så beklæd en sandkageform med plastfilm.
Se flere opskrifter på is eller dessertopskrifter.