Sværhedsgrad
Arbejdstid
2 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Hindbær-marcipan semifreddos med tynde lag ruby chokolade 8

Her har du en opskrift på den lækreste hindbær-marcipan semifreddo lagt sammen med tynde lag ruby chokolade. En flot og lækker dessert for hele familien.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Mål længden og bredden på den form, du vil benytte. Tegn længden og 3 gange bredden på et stykke bagepapir. Smelt chokoladen over vandbad, og smør den ud i et tyndt lag på bagepapiret. Når chokoladen er næsten stiv, deles den i tre dele, som har samme længde og bredde som formen.
  2. Marcipanis: Pisk æg, sukker og revet marcipan til en luftig og cremet æggesnaps. Pisk derefter fløden til flødeskum, og vend det i marcipancremen.
  3. Hindbæris: Pisk hindbær, æg, æggeblommer og sukker til en luftig creme. Hvis bærrene ikke er helt findelte, så giv dem 1 min. med stavblenderen. Pisk derefter fløden til flødeskum, og vend i hindbærcremen.
  4. Læg marcipanis, ruby chokolade og hindbæris lagvis i formen, og sæt den i fryseren. Skær isen i skiver, og pynt med frysetørrede hindbær, skovbærknas og jordbærsauce.

Tip

Hvis du ikke har en aflang gummiform på ca. 1½ liter, så beklæd en sandkageform med plastfilm.

Se flere opskrifter på is eller dessertopskrifter.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften