Sværhedsgrad
Arbejdstid
40 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Stracciatella Ispinde 8

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps.
  2. Flæk vaniljestangen og skrab forsigtigt vaniljekornene ud. Kom vaniljekorn i en anden skål sammen med piskefløde og pisk den til flødeskum.
  3. Kom flødeskum i æggesnapsen og tilsæt mælk. Vend forsigtigt rundt til ingredienserne er blandet godt sammen.
  4. Hæld så blandingen i din ismaskine og ”kør” den til ønsket konsistens.
  5. Hak den mørke chokolade groft, og riv marcipanen på et rivejern.
  6. Når isen næsten er færdig, tilsættes chokolade og marcipan så det fordeler sig jævnt i isen. Kom isen i en form hvor du kan sætte en ispind i og frys dem til de er bundfrosne.
  7. Chokoladeovertræk: Rist hasselnødderne i ovnen ved 150°C i 15 min. og hak dem derefter fint.
  8. Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad og tilsæt olie og nødder. Chokoladen skal være 30° C når ispindene dyppes i chokoladen.
  9. Kom isene i fryserne, når de er overtrukket.

Tip

Til denne opskrift skal man gerne bruge en ismaskine. Har man ikke dette, er det vigtigt at man omrøre isen under nedfrysningen ca. hvert kvarter.

Produkter i opskriften