Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
3 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Konfekt-is med kransekagecrunch 6

Konfekt-is med kransekagecrunch er en dessert, der kombinerer konfektfyld med kransekage smag og en knasende konsistens. Opskriften er udviklet af John Kofod.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Sprøjt kransekagen ud i stænger, og bag dem ved 160°C i ca. 15 minutter. Køl ovnen ned til lige under 100°C og bag kransekagen i ovnen i ca. halvanden time.
  2. Skær skiver af marcipan og nougat med en osteskærer og læg dem på frost i ca. 45 minutter. Efter de er kølet helt ned skæres de i små tern. Læg dem derefter tilbage på frost.
  3. Hak kransekagen i små stykker indtil det bliver en crunch. Bland kransekagecrunchen med chokoladespåner.
  4. Bland vaniljeisen med nougat og marcipanstykkerne. Lav kugler af isen, og rul dem i kransekagechrunchen med chokoladespåner.

Tip

Find flere is opskrifter lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften