Konfekt-is med kransekagecrunch 6
Konfekt-is med kransekagecrunch er en dessert, der kombinerer konfektfyld med kransekage smag og en knasende konsistens. Opskriften er udviklet af John Kofod.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
- 1 liter Vaniljeis (1 liter)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Sprøjt kransekagen ud i stænger, og bag dem ved 160°C i ca. 15 minutter. Køl ovnen ned til lige under 100°C og bag kransekagen i ovnen i ca. halvanden time.
-
Skær skiver af marcipan og nougat med en osteskærer og læg dem på frost i ca. 45 minutter. Efter de er kølet helt ned skæres de i små tern. Læg dem derefter tilbage på frost.
-
Hak kransekagen i små stykker indtil det bliver en crunch. Bland kransekagecrunchen med chokoladespåner.
-
Bland vaniljeisen med nougat og marcipanstykkerne. Lav kugler af isen, og rul dem i kransekagechrunchen med chokoladespåner.
Tip
Find flere is opskrifter lige her.