Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
6 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Frisk semi freddo i kræmmerhuse 6

Forkæl dine smagsløg med denne forfriskende og lette dessert. Vores friske semifreddo serveret i sprøde kræmmerhuse kombinerer den perfekte balance af cremethed og knas, der gør den til et hit til både hverdag og fest.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Bring sukker, citronsaft og citronskal i kog i en gryde og kog til sukkeret er helt smeltet, og konsistensen er som tynd sirup.
  2. Pisk æggehviderne stive. Pisk den varme sukkerlage i lidt ad gangen og pisk til marengsen er sej.
  3. Kom æggeblommerne i en skål sammen med revet marcipan og pisk den til en tyk klumpfri creme.
  4. Pisk fløden til flødeskum.
  5. Vend halvdelen af flødeskummet i marcipancremen og vend derefter skiftevis citronmarengs og flødeskum i. Kom iscremen i en bøtte med låg og sæt den i fryseren i mindst 6 timer og gerne til næste dag.
  6. Dyp kanten af kræmmerhusene i smeltet chokolade og drys med kokos. Kugl isen op og kom kuglerne i kræmmerhusene og server, evt. pyntet med et drageæg på toppen.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften