Makroner med marcipan og revet æble 60
Når det skal være rigtig nemt, men stadig rigtig lækkert. Så er denne lille dessert en rigtig lækker dessert der passer til flere forskellige anledninger hele året rundt. Lav dine helt egne makroner og tilføj revet æble og pyntet med flødeskum og revet marcipan på toppen. De revet æbler tilføjer en sprød syrelig smag til den ellers søde dessert. Du kan også forme makronerne til små makronhjerter og pynte med friske bær.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 60 stk.
- 400 g Sukker
- 3 Æggehvider (á 36 g/stk)
- 12 g Hvedemel
-
Serveringsforslag
- 1,50 Æbler (groftrevet) pr. portion
- Flødeskum
-
Pynt
-
Original ODENSE Marcipan 200g (revet)
Sådan gør du
-
Marcipan rives og blandes med sukker. Æggehvider tilsættes lidt efter lidt, og når massen er pænt lind, tilsættes hvedemel. Massen sprøjtes ud i små portioner på bagepapir, og bages ved 180°C i 15-17 minutter.
-
Serveringsforslag: 1½ groftrevet æble og 1½ spsk. flødeskum pr. portion
-
Pynt: Original ODENSE Marcipan rives ud på en bageplade, og bages ved ca. 175°C til det gyldent.
-
De afkølede makroner lægges i bunden af et glas og dekoreres med groftrevet æble, flødeskum og pyntes med bagt marcipan.
Tip
Makronerne kan bages i op til en uge før, og opbevares i en kagedåse.
Se flere opskrifter på desserter.
Find flere opskrifter med æblekager her.