Grillet frugtspyd med marcipan og chokoladesauce 4
pændende og nem opskrift på en sommerdessert til grillen. I opskriften har vi brugt jordbær og ferskener, men alle frugter kan bruges, så du kan vælge havens frugter eller dine gæsters yndlingsfrugter. Sæt skiftevis frugtstykker og marcipan på grillspyd og grill dem i 2-3 minutter på hver side ved direkte varme. Servér frugtspyddene med chokoladesauce.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 4 stk. Lange Træspyd
- 1 stk. Fersken eller nektarin (stor og fast)
- 14 Jordbær (store)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Tril marcipanen til en aflang pølse, 2-3 cm i diameter og skær den i 12 lige tykke skriver.
-
Skær fersknen i kvarte og dernæst i tern, 12 i alt. Sæt marcipan, fersken og jordbær skiftvis på spyddene.
-
Grill spyddene 2-3 minutter på hver side ved direkte varme.
-
Dryp spyddene med ODENSE chokoladesauce og servér.
Tip
Find flere dessertopskrifter lige her.