Grillet Peach Melba 4
Med denne opskrift får du lækre grillet ferskner med smag af Peach Melba og sommer! Perfekt som en nem og lækker dessert på grillen til sommeraftner.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 4 Ferskner
- 1 spsk Cognac
-
Hindbærcouli
- 200 g Hindbær
- Appelsin (revet skal af 1/4 (økologisk) appelsin + 1 dl saft)
- 50 g Sukker
-
Tilbehør
- Vaniljeis
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Halvér fersknerne, fjern stenen og læg dem i en foliebakke eller et lille ovnfast fad.
-
Skær nougaten i 8 lige store stykker og læg en i hver halve fersken. Dryp med Cognac og riv marcipanen henover så nougaten er dækket.
-
Grill fersknerne indirekte i ca. 15 minutter til de er bløde, og marcipanen er gylden. Blend hindbærrene med appelsinskal, appelsinsaft og sukker.
-
Servér fersknerne lune med hindbærcouli og vaniljeis.
Tip
Fersknerne kan også laves i ovnen ved 200° C i ca. 15 minutter.
Find flere dessertopskrifter lige her.