Grillet ananassandwich med marcipan og kokos 4
Denne opskrift på grillet ananas med marcipan og kokos er perfekt som afslutning på en skøn grillaften. De grillede ananas lægges i lag af to med revet marcipan og kokos imellem, så de former en lille sandwich. Ananas sandwichene grilles kort på grillen i ca. 6 minutter, og resultatet er en anderledes, men skøn og frisk sommerdessert.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 1 tynde skiver Ananas (frisk)
- 1 Kaffesirup (kokossirup eller akaciehonning kan også bruges)
- 0,50 dl Kokosmel
- 1 Tilbehør: Vaniljeis eller frisk frugt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Skær 8 tynde skiver af en frisk ananas. Fjern skrællen og stokken i midten.
-
Læg ananasskiverne sammen 2 og 2 med reven marcipan imellem.
-
Fordel sirup på toppen af de fire sandwich og drys med kokosmel.
-
Grill de fire sandwich direkte på grillen ca. 6 minutter med lukket låg til de er gyldne. Pas på de ikke brændes.
-
Servér de friske, grillede ananassandwich straks sammen med vaniljeis eller frisk frugt.
Tip
Find flere dessertopskrifter lige her.