Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Frugtsalat med bagte marcipancroutoner 4

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 personer

  • 1 spsk Rørsukker
  • 0,50 Appelsin (økologisk)m skallen heraf
  • 500 g Jordbær
  • 1 Mango
  • 250 g Meloner i tern
  • 0,25 dl Cointreau eller anden appelsinlikør
  • 0,50 dl Appelsinsaft (friskpresset)
  • 1 bundt Mynte (frisk)

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Skær marcipanen i tern og vend dem i rørsukker blandet med revet appelsinskal. Læg marcipancroutonerne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 225 °C i ca. 8 minutter til de er gyldne og sprøde.
  2. Halvér jordbærrene. Skræl mangofrugten og skær kødet fra fra stenen. Skær mangofrugten i tern og bland dem med jordbær og melon. Hæld cointreau og appelsinsaft over frugten og lad den trække lidt.
  3. Drys med frisk mynte og marcipancroutoner og servér straks.

Tip

Find flere dessertopskrifter lige her. 

Produkter i opskriften