Frugtsalat med bagte marcipancroutoner 4
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 1 spsk Rørsukker
- 0,50 Appelsin (økologisk)m skallen heraf
- 500 g Jordbær
- 1 Mango
- 250 g Meloner i tern
- 0,25 dl Cointreau eller anden appelsinlikør
- 0,50 dl Appelsinsaft (friskpresset)
- 1 bundt Mynte (frisk)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Skær marcipanen i tern og vend dem i rørsukker blandet med revet appelsinskal. Læg marcipancroutonerne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 225 °C i ca. 8 minutter til de er gyldne og sprøde.
-
Halvér jordbærrene. Skræl mangofrugten og skær kødet fra fra stenen. Skær mangofrugten i tern og bland dem med jordbær og melon. Hæld cointreau og appelsinsaft over frugten og lad den trække lidt.
-
Drys med frisk mynte og marcipancroutoner og servér straks.
Tip
Find flere dessertopskrifter lige her.