Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
40 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Bagte marcipanfigner 6

Elsker du figner? Så får du en skøn opskrift, som er lidt ud over det sædvanlige lige her! De bagte figner fyldes med kransekagemasse og smager uimodståeligt godt. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Skær et kryds i hver figen og sæt dem i et ovnfast fad. Dryp fignerne med portvin og lad dem trække i mindst 15 minutter.
  2. Sprøjt kransekagemassen ned i fignerne og bag dem ved 225° C i ca. 10 minutter. Serveres lune med vaniljecremesauce eller rørt vaniljeis.

Tip

Find flere dessertopskrifter lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften