Bagte marcipanæbler 8
Bagte marcipanæbler - opskrift på juledessert med saftige æbler! Fyld de bagte æbler med kransekagemasse tilsat calvados eller cognac.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 personer
- 8 stk. saftige danske Æbler
- Lidt Calvados eller Cognac
- 25 g Hasselnødde- eller Mandelflager
-
Tilbehør
- Flødeskum eller Vaniljeis
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Fjern kernehuset i æblet med et udstiksjern og sæt æblerne i et ovnfast fad.
-
Sprøjt lidt kransekagemasse i hvert æble, dryp med Calvados og sprøjt resten af kransekagemassen i æblerne, så der bliver en flot top. Drys med mandel- eller hasselnøddeflager.
-
Bag æblerne i ovnen ved 200° C i 20 minutter, eller 175° C hvis varmluft.
-
Serveres lune med flødeskum eller is til.
Tip
Find flere dessertopskrifter eller æblekage-og tærteopskrifter lige her.