Bagte marcipanæbler med kanel 10
Denne opskrift består af skønne æbler med fyld af marcipan og en lækker smag af kanel. Følg instruktionerne herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 stk.
- 10 stk. Æbler uden kærnehus og stilk
- 50 g Smør
- 50 g Mandler , hakkede
- 50 g Smør , smeltet
- 0,50 tsk Kanel , stødt
- 4 spsk Sukker
-
Tilbehør
- Vaniljeis
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Marcipanen rives og æltes sammen med smør og hakkede mandler. Æblerne fyldes med marcipanen, rulles i smeltet smør og derefter i en blanding af kanel og sukker.
-
Æblerne bages ved 170° C i ca. 45 minutter, og serveres lune med is og chokoladesauce.
Tip
Find flere dessertopskrifter eller æblekage-og tærteopskrifter lige her.