Grillet pære med marcipan og ahornsirup 4
Denne friske sommerdessert er perfekt til dig, der, ligesom alle os her hos Odense Marcipan, elsker marcipan - også om sommeren. Opskriften består af friske pærer, som halveres og lægges i en foliebakke. Herefter fyldes de med revet marcipan, og der afsluttes med ahornsirup. Hele desserten lægges på grillen, hvor den skal bage i ca. 5 minutter. Har du ikke haft grillen tændt en aften, kan desserten også laves i ovnen.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 4 Pærer (faste)
- 50 g Valnødder
- 8 tsk Ahornsirup
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Halvér pærerne og fjern kernehuset med en ske. Læg pærerne i en foliebakke. Hak valnødderne groft.
-
Riv marcipanen over pærerne og drys med valnødderne. Dryp 2 tsk. ahornsirup over hver pære og grill dem på en uglaseret klinke ca. 5 minutter til de er møre.
-
Lukkes låget på grillen, vil marcipanen blive sprød og lækker. Pærerne kan også bages i ovn.
Tip
Server med is eller iskold flødeskum.
Find flere dessertopskrifter lige her.