Grillet pære 4
Opskriften er baseret på ideen om at komme med inspiration og opskrifter til nemme og velegnede desserter med marcipan, som alle kan laves på grillen.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 4 Pærer
- 4 Træspyd eller tandstikker
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Pærens top skæres af med stilk, ca. 3 cm fra toppen. Udhul pæren med en lille ske eller kniv.
-
Skær nougat, marcipan og mørk chokolade i små stykker og fordel det i pærerne.
-
Sæt pære låget på igen med en lille tandstik og kom så hele herligheden på en foliebakke. Placer foliebakken på grillen på en uglaseret klinke og grill pærerne under låg i 12-15 minutter ved grillens eftervarme.
Tip
Du kan også grille ved indirekte varme i stedet for eftervarme, så fungerer kuglegrillen som en slags varmluftsovn. Indirekte varme laver du ved at lægge en foliebakke i bunden af grillen og fordele briketterne langs siderne af bakken.
Find flere dessertopskrifter lige her.