Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
12 timer
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 189 anmeldelser

Chokolademousse i tre lag 4

I denne opskrift guider vi dig til, hvordan du laver triple chokolademousse. Desserten er perfekt til dig, der gerne vil forberede dagen forinden, da den meget gerne må stå på køl i et døgn (fx til nytår). De 3 lag i glasset giver en smuk dessert, der kan toppes med passionsfrugt eller hvad du har lyst til. Denne lækre chokolademousse egner sig helt perfekt som nytårsdesserten. Du kan følge fremgangsmåden herunder.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Mørk chokolademousse: Hak chokoladen og kom den i en skål. Kog fløden op og hæld den over chokoladen. Pisk godt sammen og sæt den til side indtil den har stuetemperatur.
  2. Pisk fløden til flødeskum og vend den sammen med chokolademassen inden den fordeles i bunden af 4 glas. Sæt glassene i køleskab eller i fryser indtil den mørke chokolademousse har sat sig.
  3. Lys chokolademousse og hvid chokolademousse laves efter samme fremgangsmåde og sættes på køl inden hvert nyt lag fyldes i glasset. Glassene må gerne stå på køl til dagen efter, så desserten kan tilberedes i forvejen.
  4. Inden servering skæres passionsfrugterne over og kernerne fordeles i de 4 glas. Pynt evt. med flotte blade af rød skovsyre på toppen.

Tip

Find flere dessertopskrifter lige her og se alle vores chokolademousse her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften