Nem og lækker chokolademousse 6
Den nemmeste chokolademousse med kun to ingredienser som smager fantastisk. Brug piskefløde, sammen med den chokolade som du og dine gæster foretrækker.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
- 0,50 liter Piskefløde
Sådan gør du
- Kog fløden op og hæld den over den finthakkede chokolade. Rør i cremen, til al chokoladen er smeltet og sæt den på køl i minimum 4 timer, eller gerne natten over.
- Pisk cremen op til en let og luftig mousse.
- Kom moussen i portionsglas, pynt med chokolade, nødder eller bær og server.
Du kan bruge din yndlingschokolade og lave chokolademoussen med lige den smag du ønsker, om det er mørk chokolade, lys chokolade, hvid chokolade, ruby chokolade eller hvid chokolade med karamelsmag.
Tip
Server chokolademoussen som en nem dessert i glas eller brug den i kager, roulader eller desserter.
Find flere opskrifter på desserter lige her og se alle vores chokolademousse her. PS: Den er også genial til nytårsdesserten.