Choko-surprise med chokolade og marcipan 16
Den helt perfekte lille anrettet dessert, får du opskriften på lige her. Med denne lækre dessert med chokolade og marcipan, får du en nem dessert der er klar til servering på 1 time. Servér med en klat vaniljeis eller chokoladeis, og du har den perfekte størrelse dessert.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
- 200 g Hvedemel
- 200 g Smør
- 4 Æg
- 200 g Sukker
-
Pynt
- Flormelis
- Jordbærmarmelade
-
Tilbehør
- Sever evt. en god Chokoladeis til
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Smelt ODENSE Mørk Chokolade over vandbad. Kom smør og sukker i en skål og pisk det sammen. Tilsæt æg og pisk i 30 sekunder. Vend mel og den smeltede chokolade i og pisk i yderligere 1 minut.
-
Kom chokolademassen i 16 smurte ildfaste forme eller foliekapsler (6 cm i diameter).
-
Skær 16 skiver Original ODENSE Marcipan (ca. 1 cm i tykkelse), læg en i hver form og tryk den lidt ned i chokolademassen.
-
Bag ved 200°C i 12-15 minutter. Afkøl på en rist.
-
Kom en skefuld marmelade på hver Choko-surprise og drys med lidt flormelis. Velbekomme!
Tip
Find flere lækre opskrifter på desserter lige her.