Grillede ferskner med nougat og marcipan 4
Denne opskrift på grillede ferskner er utrolig nem at lave, og så smager den himmelsk! Det er den perfekte dessert til en aften, hvor grillen har været i gang, og den fungerer godt som en let afslutning på grillmenuen. De halverede ferskner fyldes med nougat, hvorefter der lægges kransekagemasse på som låg. Drys med mandelflager, som giver desserten den sidste finish.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 2 Store Ferskner
- 25 g Mandelflager
- Is
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Halvér fersknerne, fjern stenen og læg dem i en grill foliebakke med huller.
-
Skær nougaten i 4 lige store stykker og læg et stykke i hver halvdel. Sprøjt kransekagemassen hen over nougaten så den er dækket. Drys med mandelflager.
-
Grill/bag fersknerne ved indirekte varme under låg i ca. 15 minutter til de er bløde, og marcipanen er gylden. Servér med en god is til.
Tip
Find flere dessertopskrifter lige her.