Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 10 anmeldelser

Æble-nougat dessert 6

Med en kombination af nougat, marcipan, nødder og æbler, er denne dessert helt perfekt til den søde tand. Servér den lun med rørt is eller flødeskum. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Æblebund: Skær æblebådene i terninger. Kog dem møre i smør. Kom hasselnødder, rosiner og vaniljesukker i, og kog det hele ind ved svag varme. Skær marcipanen i terninger og vend dem i lidt kanel. Bland marcipan og æblemassen sammen, og fordel den i 6 små ovnfaste skåle.
  2. Nougatmasse: Bland tempereret nougat og smør med æg og hvedemel og pisk kraftigt i 3-5 minutter. Fordel nougatmassen oven på æblerne i skålene. Pynt med hasselnøddeflager. Bagetid ca. 20 minutter ved 180°C.

Tip

Servér æble-nougat desserten med rørt is eller flødeskum.

Find flere dessertopskrifter eller æblekage-og tærteopskrifter lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften