Marcipanriddere 4
Den anerkendte kok Thomas Pasfall har med entusiasme og kreativitet skabt en spændende dessert, tilberedt på grill. Her en spændende fortolkning af arme riddere som dessert med marcipan.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 1 Æble
- 0,50 dl Vand
- 200 g Sukker
- 1 Citron
- 4 skive(r) Toastbrød
- 1 Pasteuriseret æggehvide (á 36 g/stk)
- 50 g Sukker
- Sorbetis
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Æblet skrælles og kernehus fjernes. Skær æblet i grove stykker og kog dem sammen med 200 g sukker og vand til der opnås sirupkonsistens. Smag til med citronsaft. Sigt æblesiruppen over en skål og kom det på køl i ca. 1 time.
-
Skær skorperne af toastbrødet. Marcipan, past. æggehvide og 50 g sukker blendes og smøres på toastbrødet.
-
Toasten grilles sprød på begge sider, og anrettes med sorbetis på toppen og siruppen omkring.