Kaffeis med chokolade og æbler 8
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 personer
- 2 stk. faste Æbler
- 1 dl Kaffesirup (vanilje, irish, kanel, karamel ell. mocca)
- 1 liter god Vaniljeis
- 4 spsk stærk Kaffe
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Skræl æblerne, fjern kærnehuset, skær dem i små tern og kom dem i en skål. Hæld siruppen over og stil det på køl i en time.
-
Hak 120 g ODENSE Mørk Chokolade fint og vend det i den tempererede is. Tilsæt kaffen - rør isen let sammen og kom det i fryseren en time
-
De resterende 80 g ODENSE Mørk Chokolade rives. Ved servering kom 1-2 spsk. marinerede æbler i et glas. Kom 1 spsk. revet mørk chokolade over, så det lægger sig på toppen af marinaden.
-
Rul en kugle af chokoladeisen fra fryseren og læg den i glasset. Servér straks.