Semifreddo opskrift med hvid chokolade i bagt hjerte 6
Denne nemme valentinsopskrift giver 6-8 smukke og velsmagende desserter. Opskriften på semifreddo med hvid chokolade i et bagt marcipanhjerte er nem at følge og vil med sikkerhed imponere.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 stk.
- 2 stk. Æggehvider (á 36 g/stk)
- 100 g Sukker
- 2,50 dl Piskefløde
- 1 spsk Limoncello (citronlikør)
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Pisk æggehviderne stive, pisk sukkeret i lidt ad gangen og pisk til marengsen er sej.
-
Varm fløden op til kogepunktet og smelt chokoladen heri. Afkøl hurtigt fløde og pisk den forsigtigt let og luftig. Vend marengsen i flødecremen og smag evt. til med limoncello.
-
Kom isen i små hjerteforme og sæt dem i fryseren i ca. 3 timer. Isen skal være frossen, men ikke stenhård.
-
Sprøjt kransekagemassen ud i små hjerter på en bageplade og bag dem sprøde og gyldne ved 200 ° C i ca. 8 minutter. Afkøl på en bagerist.
-
Anret isen i det bagte hjerte og servér evt. drysset med lidt frysetørret hindbær eller friske hindbær.
Tip
Find endnu flere opskrifter på lækre desserter til valentinsdag lige her.