Chokoladefondue med marcipan 2
Her får du muligheden for at imponere til Valentinsdag. Opskriften på chokoladefondue med marcipan er ekstremt nem at tilgå og tager blot 25 minutter at færdiggøre. Når du arbejder med chokolade, er det vigtigt at du forstår hvordan det skal bearbejdes. Læs om alle chokoladens skønne egenskaber under Tips og Tricks.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 2 personer
- 1 bakke Jordbær (friske)
- Træspyd eller tandstikker
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Skær jordbærrene i kvarte stykker. Derefter skæres marcipanen i skiver, der igen deles i kvarte stykker. Læg et jordbærstykke mellem to stykker marcipan og stik en tandstik igennem for at holde det hele på plads.
-
Chokoladen rives til spåner eller skæres i småstykker. 1 liter vand bringes i kog, gryden tages af og en skål sættes i. Smelt 2/3 af chokoladen heri. Når chokoladen er smeltet tages skålen op af vandbadet, og den sidste 1/3 tilsættes under omrøring.
-
Den smeltede chokolade hældes op i to små skåle og anrettes sammen med jordbær/marcipan-pindene på to tallerkner.