Konfekt til Valentinsdag 10
Konfekt passer til de fleste højtider, og det gør sig især også gældende for Valentinsdag. Her får du en nem opskrift på konfekt til Valentinsdag, der formes som små hjerter af marcipan og chokolade. Vi anbefaler, at du læser om temperering af chokolade, så din konfekt får en flot blank overflade.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 stk.
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Marcipanen rulles lidt til en lige aflang pølse. Del den op i 10 stykker, som derefter deles igen i 2, således du har 20 mindre stykker marcipan.
-
Hvert stykke rulles til en kugle, hvorefter de formes som dråber.
-
Sæt 2 dråber sammen og form dem som et hjerte.
-
Dyp hjerterne i tempereret chokolade og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem størkne et afkølet sted (ikke køleskab) i ca. 1 time, hvorefter de pyntes med smeltet nougat.
Tip
Du kan skabe flotte mønstre på hjerterne ved at dyppe en gaffel i den smeltede nougat og lave små viftende bevægelser hen over chokoladehjerterne.