Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Is med lakrids og nougat 6

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Skær den kolde nougat i tynde skiver med en ostehøvl og dæk bunden af en form beklædt med plastfilm ca. 12x20 cm med halvdelen.
  2. Kom halvdelen af isen ovenpå og dryp med lakridssauce. Kom resten af isen henover og slut så af med resten af nougaten i tynde skiver. Sæt isen i frysen til den er helt fast.
  3. Skær den i pæne stykker og servér dryppet med chokoladesauce og evt. ekstra lakridssauce.

Tip

Du kan også tilføje ODENSE lakridscrisp i midten af isen i stedet for lakridssauce

Produkter i opskriften