Chokolademuffins med marcipan 12
Her får du opskriften på skønne chokolademuffins som består af to forskellige slags chokolade. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 250 g Smør
- 2 spsk Kakao
- 4 Æg
- 250 g Sukker
- 250 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 1 dl Mælk
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Smelt smørret i en gryde ved svag varme og tilsæt kakao.
- Pisk æg og sukker luftigt. Rør hvedemel og bagepulver sammen med massen.
- Vend smeltet og let afkølet kakaosmør i dejen.
- Skær marcipanen i små tern og bland i dejen, og tilføj derefter mælk, chokoladeknapper og chokoladechunks.
- Fordel dejen i 12 muffinsforme (fyld dem ca. halvt op). Bag dine muffins i ca. 35 minutter ved 170°C.