Chokolademuffins 18
Giv dig i kast med denne opskrift på lækre chokolademuffins toppet med en skøn nougatcreme. Perfekt til den søde tand.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
- 150 g Smør
- 4 Æg
- 250 g Sukker
- 1 spsk Vaniljesukker
- 4 dl Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
-
Topping
- 3 dl Piskefløde
- 1 Espresso stick eller 2 tsk instant kaffe
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Smelt smør og hakket chokolade ved svag varme. Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende og luftigt. Tilsæt marcipan, og pisk dejen igennem. Vend sigtet hvedemel og bagepulver i dejen, og bland med chokoladesmør.
-
Fordel dejen i smurte muffinsforme, og bag kagerne ved 175° C i ca. 20 minutter.
-
Varm nougat og fløde op i en gryde under omrøring, til nougaten er helt smeltet. Bland med espresso, og sæt fløden til afkøling. Når den er helt kold, piskes den til en creme, og kommes i en sprøjtepose.
-
Sprøjt nougatcremen ud på de kolde muffins og sæt dem koldt indtil serveringen.