Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Chokolademuffins 18

Giv dig i kast med denne opskrift på lækre chokolademuffins toppet med en skøn nougatcreme. Perfekt til den søde tand.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Smelt smør og hakket chokolade ved svag varme. Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende og luftigt. Tilsæt marcipan, og pisk dejen igennem. Vend sigtet hvedemel og bagepulver i dejen, og bland med chokoladesmør.
  2. Fordel dejen i smurte muffinsforme, og bag kagerne ved 175° C i ca. 20 minutter.
  3. Varm nougat og fløde op i en gryde under omrøring, til nougaten er helt smeltet. Bland med espresso, og sæt fløden til afkøling. Når den er helt kold, piskes den til en creme, og kommes i en sprøjtepose.
  4. Sprøjt nougatcremen ud på de kolde muffins og sæt dem koldt indtil serveringen.

Produkter i opskriften