Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Fristende cupcakes med marcipan 20

Opskrift på skønne cupcakes bagt med marcipan og vaniljesukker, og pyntet med et flot låg af marcipan. De lækre cupcakes er serveringsklar på bare 50 minutter.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Æg og sukker piskes op. Revet marcipan blandes med hvedemel, bagepulver og vanillesukker. Det hele blandes sammen, og til sidst tilsættes smeltet smør.
  2. Kagemassen fordeles i de forskellige cupcake-forme, og bages ved 180°C i 20 minutter.
  3. Farvet marcipanlåg: Odense Ren Rå arbejdes sammen med 1 spsk. akaciehonning og frugtfarve. Bliver marcipanen for blød tilsættes lidt flormelis. Marcipanen rulles ud mellem to stykker plastik, stikkes ud og lægges over kagerne.

Produkter i opskriften