Lækre cupcakes med cremede toppe 20
Opskrift på lækre cupcakes bagt med marcipan, og toppet med skøn chokoladecreme af hvid eller mørk chokolade. De cremede toppe giver et professionelt udtryk til de færdigbagte cupcakes.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 4 Æg
- 250 g Sukker
- 1 spsk Vaniljesukker
- 250 g Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
- 150 g Smør (smeltet)
-
Hvide og mørke cremede toppe
- 1 dl Piskefløde
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Æg og sukker piskes op. Revet marcipan blandes med hvedemel, bagepulver og vanillesukker. Det hele blandes sammen, og til sidst tilsættes smeltet smør.
-
Kagemassen fordeles i cupcakeforme, og bages ved 180°C i 20 minutter.
-
Hvide og mørke cremede toppe: Hak 100 g chokolade, og hæld det i en gryde med 1 dl piskefløde. Varm det forsigtigt op under konstant omrøring, indtil chokoladen er smeltet. Hæld det over i en skål, og pisk blandingen med en håndmikser i ca. 10 minutter, eller indtil det er blankt og cremet. Chokoladeblandingen fyldes i en sprøjtepose, og kagerne pyntes.
-
Kagerne kan dekoreres fantasifuldt med nødder, sukkerkugler og revet chokolade.