Iskaffe med banan og chokoladesauce 2
Elsker du også iskaffe? Og hvad med kombinationen af banan og chokolade? Så forestil dig en cremet iskaffe med banan og, hvad vi vil mene er, verdens bedste chokoladesauce. I opskriften her har vi pyntet glaskanten med hvid overtræk og toffeekugler for et endnu mere ekstravagant og indbydende udseende, og selvfølgelig et ekstra indspark til smagen. Hvem vil du imponere med en overdådig iskaffe, der er en barista værdig?
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 2 stk.
- 1 moden Banan
- 3 dl Sødmælk
- 3 tsk Instant kaffe
- 8 Isterninger
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Smelt de hvide overtræksknapper i mikroovnen. Start med 20 sekunder ad gangen.
- Dyb, et ad gangen, kanten af glassene i den hvide overtræk, og dyb hurtigt herefter den overtrukne glaskant i toffee-kuglerne.
- Blend chokoladesaucen, bananen, sødmælken, instant kaffen og isterningerne til en cremet konsistens.
- Hæld chokoladesaucen i striber ned langs indersiderne af 2 glas, og fyld op med den cremet banan/chokolade-iskaffe.
Tip
Du kan finde mange flere opskrifter på lækre drikke lige her