Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
20 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Matcha latte med hvid chokoladesauce 2

Er du også vild med den karakteristiske grønne matcha? Så skal du prøve opskriften her på matcha latte med hvid chokoladesauce. Det er helt op til dig, om du foretrækker at servere den varm eller kold. Den smager helt fantastisk uanset hvad. Men hvad er matcha egentlig? Matcha er en meget fintmalet grøn te, som i sin pulverform blandes direkte i og opløses, i modsætning til andre tetyper, der blot kortvarigt skal være smagsgivende for efterfølgende at fjernes igen. Med matcha indtager man derfor alle de næringsstoffer, den pulveriserede blanding indeholder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 2 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Varm Matcha latte

  1. Opløs matcha-tepulver i kogende vand. 
  2. Steam mælken, og bland det med den kogende matcha-te, inden den hældes i glasset.
  3. Pisk fløden til skum, og vend halvdelen af den hvide chokoladesauce i. 
  4. Dekorer indersiderne af 2 glas ved at hælde resten af chokoladesaucen ned langs glaskanten i striber. Hæld matcha-latten i.
  5. Pynt med flødeskummet, og evt. ekstra hvid chokoladesauce.

Kold Matcha latte

  1. Opløs matcha-tepulver i kogende vand, og lad vandet køle af.
  2. Bland mælk i matcha-teen, inden den hældes i glasset.
  3. Pisk fløden til skum, og vend halvdelen af den hvide chokoladesauce i. 
  4. Dekorer indersiderne af 2 glas ved at hælde resten af chokoladesaucen ned langs glaskanten i striber. Hæld matcha-latten i.
  5. Pynt med flødeskummet, og evt. ekstra hvid chokoladesauce.

Tip

Du kan finde mange flere opskrifter på lækre drikke lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften