Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 6 anmeldelser

Glutenfrie bananpandekager 12

Bananpandekager er et hit hos mange - og med god grund. De tager ingen tid at bikse sammen, de kan laves uden sukker og gluten (som her), og så smager de skønt. En lækker snack for alle i familien, også de allermindste. Skal de bruges i madpakkerne til de mindste i vuggestuen og børnehaven, smager pandekagerne også skønt uden marcipan. Skal der kræses ekstra, kan du også bruge Original ODENSE Marcipan med sukker. Du får her opskriften på ultranemme glutenfrie bananpandekager, der både kan nydes lige som de er, men absolut også kan peppes op med eksempelvis ODENSE karamelsauce og friske blåbær.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.

  • 2 Godt modne Bananer
  • 3 Æg
  • 1 dl Havregryn
  • 1 dl Havremel
  • 1 tsk Bagepulver
  • 100 g
  • Pynt

  • Friske Blåbær

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Mos bananerne godt, og pisk de resterende ingredienser i.
  2. Riv marcipanen, og rør den i dejen.
  3. Forvarm en pande og steg små tykke pandekager, ca. en spiseskefuld dej pr. styk. Vend pandekagerne, når de er gyldne på den ene side.

Tip

Find alle opskrifter på lækre pandekager og vafler
Læs mere om gluten i ODENSE's produkter.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften