Glutenfrie bananpandekager 12
Bananpandekager er et hit hos mange - og med god grund. De tager ingen tid at bikse sammen, de kan laves uden sukker og gluten (som her), og så smager de skønt. En lækker snack for alle i familien, også de allermindste. Skal de bruges i madpakkerne til de mindste i vuggestuen og børnehaven, smager pandekagerne også skønt uden marcipan. Skal der kræses ekstra, kan du også bruge Original ODENSE Marcipan med sukker. Du får her opskriften på ultranemme glutenfrie bananpandekager, der både kan nydes lige som de er, men absolut også kan peppes op med eksempelvis ODENSE karamelsauce og friske blåbær.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 2 Godt modne Bananer
- 3 Æg
- 1 dl Havregryn
- 1 dl Havremel
- 1 tsk Bagepulver
-
Pynt
- Friske Blåbær
Sådan gør du
- Mos bananerne godt, og pisk de resterende ingredienser i.
- Riv marcipanen, og rør den i dejen.
- Forvarm en pande og steg små tykke pandekager, ca. en spiseskefuld dej pr. styk. Vend pandekagerne, når de er gyldne på den ene side.
Tip
Find alle opskrifter på lækre pandekager og vafler.
Læs mere om gluten i ODENSE's produkter.