Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Verdens Bedste Crumble 10

Med en lækker hjemmelavet crumble kan det aldrig gå helt galt. Så her har du opskriften på verdens bedste af slagsen. Opskriften giver dig en lækker, sprød crumble med den skønneste smag af marcipan. En crumble kan bruges til mange ting. Som topping på fx en rabarbertærte eller æbletærte, eller oven på en lækker trifli. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Skær marcipan og smør ud i nogle mindre firkanter, og bland derefter alle ingredienserne sammen i en skål, til det samler sig som en crumble.
  2. Hæld crumblen ud på en bageplade med bagepapir, og bag ved 200c. i ca. 15-20 min., alt efter hvor mørk, du ønsker din crumble.

Tip

Crumblen kan smages til med fx kardemomme, kanel eller stjerneanis (Blandes i fra start af).

For at tilføre din crumble lidt ekstra, kan du efter bagning bl.a. tilsætte rosiner, tranebær, abrikoser eller chokolade.

Find flere opskrifter på bagværk her.

Find flere æblekage- og tærteopskrifter her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften