Verdens Bedste Crumble 10
Med en lækker hjemmelavet crumble kan det aldrig gå helt galt. Så her har du opskriften på verdens bedste af slagsen. Opskriften giver dig en lækker, sprød crumble med den skønneste smag af marcipan. En crumble kan bruges til mange ting. Som topping på fx en rabarbertærte eller æbletærte, eller oven på en lækker trifli.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 personer
- 150 g Rørsukker
- 150 g Hvedemel
- 150 g Smør
- 150 g Grovvalsede Havregryn
- 10 g Vaniljesukker
Sådan gør du
- Skær marcipan og smør ud i nogle mindre firkanter, og bland derefter alle ingredienserne sammen i en skål, til det samler sig som en crumble.
- Hæld crumblen ud på en bageplade med bagepapir, og bag ved 200c. i ca. 15-20 min., alt efter hvor mørk, du ønsker din crumble.
Tip
Crumblen kan smages til med fx kardemomme, kanel eller stjerneanis (Blandes i fra start af).
For at tilføre din crumble lidt ekstra, kan du efter bagning bl.a. tilsætte rosiner, tranebær, abrikoser eller chokolade.
Find flere opskrifter på bagværk her.
Find flere æblekage- og tærteopskrifter her.