Muffins med marcipan og chokoladechunks 12
På under 1 time kan du være serveringsklar lune, lyse muffins med marcipan og chunks af chokolade. De lækre, bløde og smagfulde muffins er supernemme af bage og perfekte til både hyggestunder og madpakken. Nyd dem, som de er, eller tilføj nødder eller bær for lidt variation. Pynt eventuelt også med glasur eller chokolade. Enkel, velsmagende og et his hos både store og små med lækkersult.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 250 g Smør
- 250 g Sukker
- 4 Æg (str. M/L)
- 200 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 0,50 dl Mælk
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Rør smørret og sukkeret sammen til en ensartet blød masse.
- Riv marcipanen, og hæld det i dejen. Rør til dejen er cremet, og pisk æggene i et ad gangen.
- Vend hvedemelet og bagepulveret i dejen. Tilsæt mælken og chokoladen, og rør det godt sammen.
- Fordel dejen i muffinsformene, så de er fyldt 2/3 op.
- Bag kagerne i ca. 25 min. ved 175°C. Lad dem afkøle på en bagerist.