Marcipanvafler 16
I denne opskrift har vi løftet de klassiske vafler til nye højder ved at tilføje marcipan for at give dem en endnu mere sprød konsistens, og sød, rund smag. Som prikken over i'et har vi toppet dem med nougatsauce, karamelfudge, choko-karamelkugler og softice. Du kan selvfølgelig pynte dine vafler helt efter eget ønske.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
- 300 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 3 spsk Sukker
- 4 Æg
- 5 dl Sødmælk
- 150 g Smør
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Pisk melet, bagepulveret, sukkeret og æggene sammen med et piskeris.
- Riv marcipanen groft, og tilsæt mælken samt marcipanen lidt ad gangen, mens der piskes grundigt.
- Smelt smørret, og tilsæt det langsomt i dejen.
- Forvarm vaffeljernet, og bag vaflerne. Smør evt. vaffeljernet med smør, hvis vaflerne sidder fast.
Tip
Find mange flere opskrifter på lækre pandekager og vafler her.