Red velvet-pandekager med jordbærsauce 14
Her får du opskriften på en opgraderet klassiker - nemlig pandekage i en red velvet-udgave. Superlet, superlækkert og virkelig flot! En luksusudgave af en dessert, der bare altid hitter. Vil du imponere børnene, vennerne eller familien, så kan du servere disse flotte røde pandekager toppet med eksempelvis jordbærsauce, friske jordbær, hindbær, granatæbler og spiselige blomster. Det står selvfølgelig helt frit for, hvordan du vil dekorere dine red velvet-pandekager, så de hitter hos dine gæster.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 14 stk.
- 250 g Hvedemel
- 0,50 tsk Salt
- 1 spsk Sukker
- 2 Æg
- 1 spsk Kakaopulver
- 1 tsk Rød Pastafarve eller Pulverfarve
- 6 dl Sødmælk
-
Pynt
- Flødeskum
- Hindbær
- Jordbær
- Granatæble
Sådan gør du
- Pisk melet, saltet, sukkeret, æggene, kakaopulveret og den røde pasta eller røde pulverfarve sammen med et piskeris.
- Tilsæt mælken lidt ad gangen, mens der piskes grundigt, så der undgås klumper. Dejen kan sigtes, hvis der er klumper i.
- Forvarm en pande, tilføj lidt smør, og steg tynde pandekager. Vend pandekagerne, når de er gyldne på den ene side.
Tip
Pandekagerne kan opbevares i køleskabet og lunes i ovn eller mikroovn.
Find alle opskrifter på lækre pandekager og vafler lige her.