Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Red velvet-pandekager med jordbærsauce 14

Her får du opskriften på en opgraderet klassiker - nemlig pandekage i en red velvet-udgave. Superlet, superlækkert og virkelig flot! En luksusudgave af en dessert, der bare altid hitter. Vil du imponere børnene, vennerne eller familien, så kan du servere disse flotte røde pandekager toppet med eksempelvis jordbærsauce, friske jordbær, hindbær, granatæbler og spiselige blomster. Det står selvfølgelig helt frit for, hvordan du vil dekorere dine red velvet-pandekager, så de hitter hos dine gæster. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 14 stk.

  • 250 g Hvedemel
  • 0,50 tsk Salt
  • 1 spsk Sukker
  • 2 Æg
  • 1 spsk Kakaopulver
  • 1 tsk Rød Pastafarve eller Pulverfarve
  • 6 dl Sødmælk
  • Pynt

  • Flødeskum
  • Hindbær
  • Jordbær
  • Granatæble

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Pisk melet, saltet, sukkeret, æggene, kakaopulveret og den røde pasta eller røde pulverfarve sammen med et piskeris. 
  2. Tilsæt mælken lidt ad gangen, mens der piskes grundigt, så der undgås klumper. Dejen kan sigtes, hvis der er klumper i.
  3. Forvarm en pande, tilføj lidt smør, og steg tynde pandekager. Vend pandekagerne, når de er gyldne på den ene side. 

Tip

Pandekagerne kan opbevares i køleskabet og lunes i ovn eller mikroovn.

Find alle opskrifter på lækre pandekager og vafler lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften