Pistaciesnegle 20
Opskrift på de lækreste og nemmeste pistaciesnegle, der bare smager himmelsk. De her pistaciesnegle er perfekte til eftermiddagshyggen, aftenkaffen eller til at tage med på en skøn picnic. Uanset anledning skal de hjemmebagte pistaciesnegle nok falde i god jord hos hele familien.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 500 g Hvedemel
- 200 g Sødmælk
- 100 g stuetempereret Smør
- 50 g Gær
- 100 g Sukker
- 1 Æg
- 2 g Salt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Varm mælken op til omkring 35° C. Opløs derefter gæren i mælken.
- Tilsæt resten af ingredienserne (på nær pistaciemassen). Rør det hele sammen til en jævn dej.
- Lad dejen hvile under en plastikpose i ca. 30 min.
- Rul dejen ud til ca. 45*30 cm, og fordel pistaciemassen jævnt ud på hele dejen. Rul derefter dejen fra toppen og ned for at lave en slags ”roulade”.
- Skær ca. 20 skiver af ”rouladen”, og sæt sneglene på en bageplade med bagepapir.
- Bag sneglene ved 180° C. i ca. 12-15 min.
- Pynt af med glasur og grofthakkede pistacienødder.
Tip
Find flere opskrifter på bagværk.