Lakridsvafler med lakridssauce 16
Vi har tilføjet lidt ekstra "spark" til den klassiske vaffeldej i form af ODENSE lakridspulver og toppet vaflen med lækker, cremet lakridssauce. Hvis du også elsker lakrids, så bør du ikke snyde dig selv for disse vafler. Opskriften er let at gå til, og du og dine gæster kan selvfølgelig pynte vaflerne med hver jeres favorittopping.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
- 300 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 3 spsk Sukker
- 4 Æg
- 5 dl Sødmælk
- 200 g Smør
-
Pynt
- Vaniljeis
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Pisk melet, bagepulveret, sukkeret, æggene og lakridspulveret sammen med et piskeris.
- Tilsæt mælken lidt ad gangen, mens der piskes grundigt.
- Smelt smørret, og tilsæt det langsomt i dejen.
- Forvarm vaffeljernet, og bag vaflerne. Smør evt. vaffeljernet med smør, hvis vaflerne sidder fast.
Tip
Hvis du ønsker, at vaflerne skal have mere sprødhed, kan du afkøle dem på en rist før servering.
Find alle opskrifter på lækre pandekager og vafler lige her.