Chokoladevafler med marcipan og chokoladesauce 16
Er du vild med chokolade? Så skulle du næsten prøve disse chokoladevafler, toppet med chokoladesauce, knasende chokolade mix, chokoladespåner, flødeskum og frisk frugt. En drøm for en sand chokoladeelsker. Du og dine gæster kan selvfølgelig sammensætte lige præcis den topping til chokoaldevaflerne, I hver især foretrækker.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
- 300 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 3 spsk Sukker
- 4 Æg
- 2 spsk Kakao
- 5,50 dl Sødmælk
- 200 g Smør
-
Pynt
- Flødeskum
- Jordbær
- Hindbær
- Blåbær
- Ribs
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Pisk melet, bagepulveret, sukkeret, æggene og kakaopulveret sammen med et piskeris.
- Riv marcipanen groft, og tilsæt mælken lidt ad gangen, mens der piskes grundigt.
- Smelt smørret, og tilsæt det langsomt i dejen.
- Forvarm vaffeljernet, og bag vaflerne. Smør evt. vaffeljernet med smør, hvis vaflerne sidder fast.
Tip
Find alle opskrifter på lækre pandekager og vafler, og find inspiration til lækre ODENSE-saucer og -topping her.