Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
45 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Chokoladevafler med marcipan og chokoladesauce 16

Er du vild med chokolade? Så skulle du næsten prøve disse chokoladevafler, toppet med chokoladesauce, knasende chokolade mix, chokoladespåner, flødeskum og frisk frugt. En drøm for en sand chokoladeelsker. Du og dine gæster kan selvfølgelig sammensætte lige præcis den topping til chokoaldevaflerne, I hver især foretrækker.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Pisk melet, bagepulveret, sukkeret, æggene og kakaopulveret sammen med et piskeris.
  2. Riv marcipanen groft, og tilsæt mælken lidt ad gangen, mens der piskes grundigt.
  3. Smelt smørret, og tilsæt det langsomt i dejen.
  4. Forvarm vaffeljernet, og bag vaflerne. Smør evt. vaffeljernet med smør, hvis vaflerne sidder fast.

Tip

Find alle opskrifter på lækre pandekager og vafler, og find inspiration til lækre ODENSE-saucer og -topping her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften