Bærkage med marcipan - uden tilsat sukker 16
En nem og lækker bærkage med marcipan uden tilsat sukker, til dig som leder efter et lidt sundere alternativ. Følg instruktionerne herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
- 3 Æg str. L
- 75 g Strø Sød eller lignenden velegnet til bagning (200 g sukker)
- 200 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 150 g Bær f.eks. blåbær, hindbær, små jordbær eller stikkelsbær
- 50 g Smør
- 1 spsk Strø Sød
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Pisk æg, sødemiddel og revet marcipan hvidt og luftigt. Vend hvedemel, bagepulver og smeltet smør i dejen.
-
Kom dejen i en smurt meldrysset bradepande og drys med bær. Drys med strø sød og bag kagen ved 175° C i ca. 20 minutter.
Tip
Dejen kan også smøres ud på en bageplade med bagepapir, så den bliver større og mere flad. Bages i så fald i kortere tid.