Nougat cupcakes 12
Her har du en opskrift på uimodståeligt lækre nougat cupcakes toppet med skøn nougatfrosting. En klar favorit blandt børn og voksne. Og så er de lækre muffins endda serveringsklar på bare 40 minutter.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 50 g Smør
- 150 g Sukker
- 2 Æg (str. M/L)
- 1,25 dl Mælk
- 125 g Hvedemel
- 1,50 tsk Bagepulver
-
Frosting
- 200 g Flormelis
- 1 spsk Kakao
- 50 g Smør
- 2 spsk Mælk
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Rør smør, sukker og nougat til en cremet masse.
- Pisk æggene i et ad gangen, og pisk dernæst mælken i.
- Vend hvedemel og bagepulver i dejen, og fordel dejen i muffinsforme.
- Bag kagerne i ca. 20 minutter ved 200°C, og afkøl på bagerist.
- Frosting: Bland flormelis og kakao, og smuldr nougat samt smør i blandingen. Pisk først ved lav hastighed, og tilsæt mælken lidt ad gangen. Pisk til det er let og luftigt, mindst 5 minutter.
- Pynt kagerne med nougatfrosting.