Sværhedsgrad
Arbejdstid
35 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Double Chokolade cookies 24

Er du vild med chokolade? Så er disse Double Chocolate Cookies noget for dig! Dejen er fyldt med mørk chokolade og store chokolade stykker, der smelter sammen til en intens chokoladesmag i hver bid. Ønsker du at tage dem til næste niveau? Pynt med hvid chokolade for at skabe en lækker triple chocolate oplevelse! Opskriften er udviklet af Christian Tønnesen, kendt fra Den store bagedyst på DR1, hvor han imponerede med sit bagværk og passion for bagning.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 24 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
Double chocolate cookies
  1. Tænd ovnen på 170° C.
  2. Smelt 200 g mørk chokolade over vandbad.
  3. Pisk rørsukker og smør kort i en røreskål (ca. 1 minut). Skrab siderne ned og pisk yderligere 1 minut.
  4. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk 1 minut mellem hvert æg. Skrab siderne ned mellem æggene.
  5. Bland den smeltede chokolade i æggemassen og rør det til en ensartet masse. Tilsæt nu den 100 g grofthakkede chokolade.
  6. Mel, kakao, salt, vaniljesukker og natron sigtes i og det hele røres sammen.
  7. Placer 24 cookies med en spiseske på en bageplade med god afstand og bag i 20 - 22 minutter. Når de er bagt afkøles de på bagepladen i 5-6 minutter inden de flyttes over på en rist.
  8. Når cookiesne er kolde, kan de evt. pyntes fint med snirkler af smeltet hvid chokolade.

Tip

Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften