Påskeæg med hyldeblomst 15
Vil du imponere påskegæsterne med andet end de klassiske marcipanpåskeæg, skal du prøve denne opskrift, hvor marcipanen blandes med hyldeblomstsaft, som giver påskeæggene en frisk og sommerlig smag. Påskeæggene overtrækkes med hvid chokolade, hvorefter der blot er tilbage at pynte påskeæggene i selskab med dine nærmeste!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
- 0,25 dl Hyldeblomstsaft
- Flormelis
-
Pynt
- Farvet Glasur
- Krymmel
-
Udstyr
Sådan gør du
- Ælt marcipan sammen med hyldeblomstdrik og lidt flormelis.
- Del marcipanen i 15 lige store stykker, og tril til små æg.
- Overtræk med tempereret hvid chokolade.
- Afkøl æggene, og pynt med dekorationsglasur og krymmel efter fri fantasi.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade, kan du anvende ODENSE Hvid Overtræk i stedet.